ONZE KLANTEN


Wij hebben het grote genoegen gekend om, in het afgelopen anderhalve decennia, de handen ineen te slaan met een prachtige variatie aan respectabele bedrijven en invloedrijke merknamen. Denk aan Phillips en Sony, maar ook aan de roemruchte North Sea Jazz Club en IT-gigant Yaworks. Voor de logistieke grootmeesters van Milestone Logistics BV organiseerde wij op Ameland een onvergetelijk weekend voor diens jaarlijkse summit met gasten vanuit alle hoeken van de wereld.


Een van onze trouwste partners is niemand minder dan het gerenommeerde Park Plaza Victoria Amsterdam. Hier zijn wij al jarenlang de trotse verzorgers voor het volwaardige entertainmentpakket. Of het nou een groot straatfeest op Koningsdag is, de jaarlijkse personeelsfeesten van alle Park Plaza-hotels, het spectaculaire Amsterdam Dance Event-programma, de feestelijke opening van restaurant Carstens of een tof event met de Hotelnacht; meerdere keren per jaar mogen wij in samenwerking met een van de mooiste hotels van Amsterdam onze expertise delen en reiken zo samen tot grote hoogtes!

De wensen van de klant zijn uiteraard het belangrijkst in het gehele proces. Tel daar onze eigenzinnige en creatieve visie op het verzorgen van sfeervolle events bij op en samen komen wij gegarandeerd tot een onvergetelijke dag, avond of weekend!


Want, geluk vermenigvuldig je immers door het te delen!