WIE ZIJN WIJ


Met ruim vijftien jaar ervaring in de constant ontwikkelende wereld van events en entertainment is Sensative Soul een begrip in Amsterdam én ver daarbuiten. Van de mooiste clubs in onze hoofdstad tot de stranden van Ibiza en overal daartussenin: ons team gaat over grenzen om onze swingende expertise op de fraaiste locaties ter wereld te tentoonstellen.

Wij hebben zorgvuldig gebouwd aan een reputatie die ons zo geliefd maakte bij onze klanten: creatief, out-of-the-box en onverstoorbaar ijverig om ieder event te transformeren in een onvergetelijke ervaring.Evenementen organiseren van A tot Z, zodat onze klanten nergens meer naar om hoeven te kijken: daar leven wij voor. Naast die top-tot-teen eventverzorging specialiseren wij ons in een ondersteunende rol bij ieder denkbaar event.

Denk aan het boeken van een bekende DJ, een Nederlandstalige zanger en verschillende dansers en/of danseressen, maar ook het tevoorschijn toveren van de ideale goochelaar of de beste hostess. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Niets is ons te gek, alles kan en mag!